Betaling og levering

Betalingsmåte – Du kan betale med kredittkort, bla. Visa, Mastercard og American Express. TVINS tilbyr også faktura og delbetaling i samarbeid med TF Bank;

Faktura – Din faktura sendes i midten av måneden. Fakturaadresse må alltid være lik leveringsadresse når du velger å betale med faktura. Det følger følgeseddel med varene dine.


Kundservice
– TVINS kundeservice er til for deg! Du er alltid velkommen til å sende e-post til help-se@tvins.com dersom du har noen spørsmål eller kommentarer. Vi kontakter innen 48 timer. Du kan også ringe oss på  08-587 610 00

Forsendelser:
Land og valuta – Følgende land har egne nettsider og her kan du betale i lokal valuta: Danmark, Finland, Norge og Sverige. Vær obs på at det ikke er mulig å sende varer over landegrensene.

Leveringstid – Leveringstiden er vanligvis 5-6 arbeidsdager. Vi sender våre leveranser med DHL. Ordrebekreftelse – Så snart du sender din ordre via nettsiden, kommer du til å se en ordrebekreftelse på skjermen med ditt ordrenummer og samlede ordrebeløp.

Leveringskostnader – eventuelle leveringskostnader for din ordre er oppgitt i kassen og på ordrebekreftelsen.

Moms – Alle TVINS priser inkluderer 25% moms, uansett hvilket land du har valgt. Derfor er prisen du ser, prisen du betaler.

Uavhentede pakker – Dersom du ikke henter ut pakken din fra utleveringsstedet, debiteres en ekspedisjonsavgift på kr 199,–
Bank og kredittkort:

Fra en tid tilbake har de fleste banker krevd at du aktiverer ditt bank- og kredittkort for internetthandel. For deg som handler med bank- eller kredittkort på internett for første gangen: Følg instruksjonene for din bank som vist under – det tar bare 1 minutt.

Swedbank: Klikk her og følg deretter instruksjonene fra dinbank.

Nordea: Klikk her og følg instruksjonene fra din bank.

SEB: Klikk her og søk på «e-handel» i søkefeltetoppe til høyre.

Handelsbanken: Klikk her og velg «Konto, betalinger og kort»i menyen til venstre. Velg deretter «Kort» fulgt av «Tips og råd»fulgt av «Handle på internett» og til slutt «Sikrereinternettkjøp».